Profil

arhsa12 ARHSA
Asep Roni Hermansyah Sumarna As-Sundani Al-Garuti,
nama yang melelahkan lidah dan mata.

67 Tanggapan to “Profil”

  1. Fadhilatul Muharram Says:

    hehe, ya memang banyak yg sekilas mengira saya seorang “akh”. udah biasa dari duluuuu. udah pernah juga ngerasain dipanggil “mas”, “akh”, “bung”, dll. tapi gapapa, justru senang identitas jd sulit terbaca, hehe.

    trims juga udah link blog saya di blog ini. saya link balik blognya.

  2. arhsa Says:

    nice name, unique, saya setuju pake ‘h’.
    ok, smlm lum smpt bc smua, insya Allah bertamu kembali. cari inspirasi.
    jazakillah (yang diatas masih ‘jazakallah’, ga kan dignti)

  3. portalwongsukses Says:

    Assalammu’alaikum
    Kunjungan balik ni kang,
    namanya panjang banget ya kang, kayaknya orang tuanya sangat penuh harap akan kelahirannya kemarin

    Keep blogging kang !!!

  4. casrudi Says:

    Assalamualikum… Kang Arsha, kawit teh ti garut?… salam ti abdi di Kuningan…

  5. riy4nti Says:

    Kunjungan balik kang Arsha…^^

    Salam kenal jg yah…

    btw boleh tukeran link nie? q add yah..

    Salam sayank

  6. Rychan Says:

    salam kenal kang….urang garut euy….nambah lagi blogger sunda….. sunda githu lho!!!!🙂

    • arhsa Says:

      salam juga kang, sumuhun.
      he… kang Rycan ga asing dimata, nampng dibeberapa side bar, karena belum sempat jd dilewat trus. sekarang bertamu kesini, sebuah kehormatan. mangga kalebet kang…

  7. bundadontworry Says:

    assalamu’alaikum mas arsha.
    salam kenal, terima kasih sudah berkunjung ke blog saya.
    ini adalah kunjungan balasan.
    linknya sudah saya ”pajang” di blogroll sahabat.
    terima kasih.
    salam.

  8. riy4nti Says:

    huehehe tebarkan kasih sayank sedunia………..^_^

    Salam sayank kang

  9. rifkahakim Says:

    wah memang salah satu manfaat bersilaturahim adalah balas disilaturahimi.. salam kenal juga ya Kang Arsha!

  10. perigitua Says:

    haddiirr…
    kang, link dah terpasang… hehehe…
    cu…

  11. engkaudanaku Says:

    Assalamu’alaikum,

    Berkunjung sambil ngabuburit….😀
    Ikut baca yaach, Pak Arsha

    Salam,

  12. indra1082 Says:

    Assalamualaikum..

    Ingin silaturahim….

  13. kopral cepot Says:

    Assalamualikum… Kang Arsha .. wilujeng tepang ..
    Minal aidzin wal faidzin ..

  14. ar-Rosyadi Says:

    Assalamu’alaikum…
    Salam ukhuwah….

  15. حَنِيفًا Says:

    Assalamu’alaikum, @Kang Arsha
    Saurrrr…. sauurrr…😀

  16. Alam Says:

    assalamualaikum.. kunjungan perdana.. salam kenal😀 ijin baca-baca..

  17. Pujiati Sari Says:

    Assalamu’alaikum.
    Tukaran link yuk? O iya link kamu udah aq pasang di blogku. Syukran…

  18. haries Says:

    Asalamualaikum.
    salam kenal Gan

  19. portalwongsukses Says:

    Ternyata saya udah mampir kesini ya mas, keep blogging n keep silaturrahim🙂

    • arhsa Says:

      Ya, saya mampir ke blog Mas kan menyambung silaturrahim yang pernah terhubung. setiap komentator yang meninggalkan jejak blog-nya insya allah saya kunjungi secara berkala

  20. Pujiati Sari Says:

    Assalamu’alaikum…
    Kang Arhsa, apa mahir menggunakan macromedia flash?
    Soalnya Puji butuh jasa untuk bantu pembuatan animasi pembelajaran matematika.
    COntohnya kayak gini;
    http://www.ziddu.com/download/12904713/Salimyes_Menggambar_Bagun_Ruang.swf.html

    Matur suwun…

    • arhsa Says:

      Wa’alaikium salam wr. wb.
      dulu tahun 2003 pernah belajar, karena tidak ada tuntutan jadi tidak dilanjut. Saya sudah download dan hasilnya bagus, cuma masalahnya sekarang sibuk dengan pekerjaan, agak susah untuk membagi waktu, mohon maaf tidak bisa membantu.

  21. Perlengkapan Bayi baru lahir Says:

    Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Profil | Goresan Pena .

  22. mohrifaihadi Says:

    Assalamualaikum.,.
    Salam kenal Pak Arhsa.

  23. nengwie Says:

    Assalamu alaykuuuum…. Sampurasuun.. mamanawian kenging Dodol Garut…:)

    • arhsa Says:

      wa’alaikumsalam Wr. Wb.
      rampeess. mangga kalebet teh. hatur nuhun parantos rurumpaheun ka saung simkuring. upami aya kadieu (kopdar) mah insya Allah bade disuguhan sakantenan dibahanan dodol garut spesial.

  24. nengwie Says:

    Alhamdulillah… InshaAlloh taun payun ka Bandung, pidu’ana nya Kang…
    Asyiik Dodol Garut, Ranginang, Opak… Peuyeum ketan …ieu mah sanes namu tapina semah nya kang😀

    • arhsa Says:

      Diduakeun pisan ti katebihan teh. Mulus rahayu, berkah salamet.
      Keun we teh, da urang sunda mah someah, nembe kanu ngalangkung oge tos dipasihan buah (mangga) komo kanu lebet natamu ka bumi, tuang didinya, uih dibahanan hehehe

  25. azfiamandiri Says:

    Assalamu’alaikum, manawi diaku dulur salembur.. abdi ti karangpawitan, POM Bensin 2. Nuju diajar curat-coret, ngiring nimba elmu ti ieu blog,, SAE PISAN, LAH !🙂

    • arhsa Says:

      Wa’alaikumussalam Wr. Wb.
      Masya Allah, aya wargi kadieu. Mangga kalebet pangersa, aya ci kopi, kulub suuk sareng kulub hui hehehe…

      sami-sami diajar cocoretan susuganan aya manfaatna kanggo balarea.

  26. berkahpohonkurma Says:

    semoga apa yang Anda tulis dalam blog Anda senantiasa menghantarkan Anda pada kualitas hidup dan kekhidmatan Anda pada kehidupan yang lebih baik dan berdaya guna…. tetap semangat Kang Arhsa…

  27. nengwie Says:

    Assala alaykuuum..
    Leres pisan eta namina meni panjaaaaaang… Eh teteh oge tiasa janten panjang kieu :
    Dewi Firyani Ringgana Sucipto neng Sundani in Nuernbergi Bavariai😀
    *maksaaaaa*

    • arhsa Says:

      Wa’alaikumussalam Wr. Wb.
      Sip, Teh.
      Sami aya Sundaan, mung abdi mah teu nganggo Ba”Paria”, rada pait.
      Tapi cobi disingkat, teu raoseun [DFRSNSNB] hehe… benten sareng ARHSA, rada nyeni ehm…

      • nengwie Says:

        Euuuh leresnya teu aya huruf hidupnya…hhmmm tos aah nyerah Wie eh teh Wie ajalaaah hehe
        Ti nembe tiasa nyarios angger Wie anu diangge mah,
        Paria raos kang, komo ditumis ngangge cabe anu seueur teras tambihan asin Teri hhhmmm…
        Paitna mah tiasa ngirangan seueur upami dipasihan Uyah heula sateuacan di pasak, dugi ka lunyuh nembe kumbah teras olah.. Ngirangan pisan paitna.. Woaaa janten hoyong siomay sareng Pariaaaaa…

  28. kang bashir Says:

    Wih kaleresan pendak urang Garut di blog, nganggo linux deuih hehehe salam kenal kang. abdi ge Asgar ti karacak no.1 pas tikungan hehehe ngan ayeuna mah ngalih ka Semarang. tulisanna sae pisan kang. abdimah nembe 3 bulanan nganggo linux 100% teh. Sadulur sagarut salinux (ngan benten distrona weh abdimah puppy user hehehe)

    • arhsa Says:

      bingah pisan akang kersa rurumpaheun ka saung sim kuring. mangga kalebet dulur. aya kulub hui sareng sangray suuk. euleuh gening tebih di semarang, sim kuring nuju kasab di jakarta. sami-sami urang garut, nu hiji di wetan sareng nu hiji dikulon, papendak di dunia maya, edun ayeuna mah nya kang…

      abdi nganggo linux mint sareng ubuntu, ti taun 2011 aktif na mah, ari ngoprek mah ti taun 2008, ubuntu 8.10 teras sabily (mung ayeuna matisuri sabily mah). abdi oge nganggo lucid puppy di flasdisk kanggo di pintonkeun ka rerencangan, kantos ngadon-load (disundakeun) macpup, mung gagal wae di instalna.

  29. nengwie Says:

    Assalamu alaykuuum
    sampurasuuuun…. kumaha damang Kang..lawas tilawas teu katingal..mudah2an sadayana sarehat nya kang…

  30. nengwie Says:

    Assalamu alaykuuum..
    damang kang..??

  31. fida Says:

    assalamualaikum kang,tentang ebook api sejarah boleh saya minta gak?soalnya buat tugas kuliah butuh banget:(
    makasih


بسم الله الرحمن الرحيم

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: